Meistä

Tervetuloa pienikangaspuoti.fi verkkokaupan sivuille

-Rakkaudesta kankaisiin, väreihin ja ompeluun-

Olemme pieni kotimainen kankaiden maahantuontiyritys.  Haluamme tuoda jokaisen saataville kauniita ja laadukkaita kankaita kohtuullisin hinnoin. Meille on tärkeää, että asiakkaamme olisivat yhtä tyytyväisiä tuotteisiimme kuin me itse olemme.

Tällä hetkellä  suurin osa verhokankaistamme on maahantuotu Thaimaasta. Kankaat ovat Suomen markkinoilla ainutlaatuisia. Verhokankaamme koostuvat yksittäisistä eristä, eikä niitä välttämättä ole tilattavissa lisää jos kyseinen erä pääsee loppumaan.

Lisäämme valikoimaamme pikkuhiljaa myös vaatetuskankaita. Vaatetuskankaissamme pyrimme varmistamaan, että toimittajallamme on voimassa oleva Öko-tex 100 standardi kyseiseen kankaaseen. Öko-tex 100 standardi tarkoittaa, että tuote on testattu haitallisten aineiden varalta. Tämä on tärkeää, koska vaatekankaista valmistetaan tuotteita jotka ovat ihokosketuksessa. Näin ollen Öko-tex kankailla ei ole esim. allergisoivia vaikutuksia käyttäjälleen. MUTTA, joskus käy niinkin, että yhteistyökumppanimme lupaa Öko-tex sertifikaattia , mutta sitä ei pystytä syystä tai toisesta varmistamaan. Tällöin tuotteessamme ei sertifikaatista ilmoiteta. Vain varmistettavissa olevista sertifikaateista ilmoitetaan tuotteen kuvauksessa, sekä sertifikaatista löytyy myös kuva tuotetiedon yhteydessä.

Kankaidemme pesuohjeiden mukaisia ohjeita testaamme välillä itse, varmistuaksemme pesuohjeiden oikeellisuudesta.

 

Yrityksemme myy vain tuotteita, jotka ovat valmiiksi varastollamme, eikä niitä esim. tilata muualta vasta asiakkaan tekemän tilauksen jälkeen.

HUOM! Meillä ei ole kivijalkamyymälää, jonka vuoksi myymme tuotteita vain verkkosivumme kautta.

 

Tavoitat meidät puhelimitse arkisin klo 9:00-18:00 numerosta 045 344 9947

Sähköpostia voit lähettää meille osoitteella: pienikangaspuoti(at)outlook.com